top of page

zo 22 aug

|

Rotterdam

De Camping Cocktail PT.3

Lekkere plaatjes van Camping Radio, glijden van de wavy waterslide of hangen bij een kampvuur: het is vakantie, doe vooral waar jij zin in hebt. Deze dag zijn ook vele spellen gratis te huren zodat je je opgehoopte knaldrang energie kwijt kunt in een potje volleybal, badminton en nog veel meer!

De Camping Cocktail  PT.3
De Camping Cocktail  PT.3

TIJD & LOCATIE

22 aug 2021, 14:00

Rotterdam, Marconistraat 39, 3029 AG Rotterdam, Netherlands

OVER HET EVENT

Het schaamrood stond je op de kaken toen je met de Break-Out en een XL toiletrol de camping WC uitstapte en nét op dat moment jouw vakantiecrush daar een zak raspatat stond te smikkelen. Gelukkig kun je vanavond nog de blits maken op de campingdisco terwijl de puberhormonen door je lijf gieren.  Want wie niet met z'n asser op Kallumaan of De Lievelinge zit, komt naar Weelde voor 'the camping life' tijdens de Camping Cocktail!  

Lekkere plaatjes van Camping Radio, glijden van de wavy waterslide of hangen bij een kampvuur: het is vakantie, doe vooral waar jij zin in hebt.  Deze dag zijn ook vele spellen gratis te huren zodat je je opgehoopte knaldrang energie kwijt kunt in (o.a.) een potje volleybal, badminton en heul veul bordspelletjes. 

 De Camping Cocktail vindt plaats op het gehele terrein van Weelde, entree Marconistraat 39 en is gratis toegankelijk. Geen Testen Voor Toegang nodig.

Share this event

bottom of page