top of page

za 02 nov

|

Weelde B.V.

De Weelde Nacht - Solstice Showcase

Solstice (SLTC) is een in 2019 opgerichte booking agency die zich specialiseert in hoogstaande en kwalitatief sterke elektronische muziek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De Weelde Nacht - Solstice Showcase
De Weelde Nacht - Solstice Showcase

TIJD & LOCATIE

02 nov 2019, 23:00 – 03 nov 2019, 06:00

Weelde B.V., Marconistraat 39, Rotterdam, Netherlands

OVER HET EVENT

Solstice wil voor hun artiesten een veilge ruimte creëren waarbinnen zij zich vrij voelen om te experimenteren om zo tot volle wasdom te komen.

Weelde geeft Solstice met deze showcase de kans om te laten zien waarom juist zij de agency zijn die je de komende tijd in de gaten moet gaan houden!

Koop je ticket hier: bit.ly/WNSolstice

|| LINE UP ||

Beau Zwart Camiel Daamen Esther Duijn Ici Sans Merci Jamie Lie A Kwie Larry de Kat MF Andrade Que Sakamoto

ll WEELDE ll

Aan de rand van de stad, diep in de havens van Rotterdam, ligt een prachtige stadsboerderij. Een plek waar alles mogelijk is; een utopische vrijstaat voor én door creatievelingen, waar de regels nog niet vastliggen en we zelf de grenzen bepalen. Weelde omvat een lunchroom, een restaurant, een bar, een weelderige tuin, een grote loods en een gigantische kas. Het is een plek waar muziek, performance, kunst, eten en drinken en landbouw samenkomen.

ll PRAKTISCH ll

➳ Weelde vind je aan de Marconistraat 39, vlakbij Metrostation Marconiplein, tramhalte Het Witte Dorp, en op 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Er is voldoende mogelijkheid om in de directe omgeving van Weelde te parkeren. ➳ Tickets voor deze Weelde Nacht (vanaf 23 uur) koop je hier: bit.ly/WNSolstice

Early Bird: 8.5 EUR Regular: 11 EUR Late Bird: 13.50 EUR Deurverkoop: 15 EUR

Share this event

bottom of page