top of page

za 14 sep

|

Weelde

De Weelde Nacht X Giegling Day & Night

Voor deze Weelde Dag & Nacht halen we niemand minder dan het legendarische Giegling-collectief naar Rotterdam.

Registration is Closed
See other events
De Weelde Nacht X Giegling Day & Night
De Weelde Nacht X Giegling Day & Night

TIJD & LOCATIE

14 sep 2019, 14:00 – 15 sep 2019, 06:00

Weelde, Marconistraat 39, 3029 AG Rotterdam, Netherlands

OVER HET EVENT

Voor deze Weelde Dag & Nacht halen we niemand minder dan het legendarische Giegling-collectief naar Rotterdam.

➳ Let op: overdag is de entree gratis. Om 22u begint De Weelde Nacht, hiervoor heb je een ticket nodig. Koop deze hier: http://bit.ly/WNGiegling

ll LINE UP ll

➳ DJ Dustin

➳ Elli

➳ Konstantin

➳ Leafar Legov (live)

More to be confirmed

ll GIEGLING ll

Giegling begon als een club in Weimar, een stad in Oost-Duitsland met een rijke cultuur en historie. Nadat de eerste eigenaars van de club er genoeg van hadden nam een groep vrienden de plek over en begonnen ze er feesten te organiseren. Met behulp van een geleend soundsystem begonnen ze hun eigen feesten te hosten, en al snel begonnen ze ook hun eigen platen te drukken, zodoende werd het Giegling-platenlabel geboren.

Maar Giegling is niet alleen een platenlabel. Het is een collectief, een hechte groep van vrienden en muzikanten die door de jaren heen een volledig eigen geluid hebben weten te creëren: een emotionele en soulvolle variant van minimal house- en techno.

ll WEELDE ll

Aan de rand van de stad, diep in de havens van Rotterdam, ligt een prachtige stadsboerderij. Een plek waar alles mogelijk is; een utopische vrijstaat voor én door creatievelingen, waar de regels nog niet vastliggen en we zelf de grenzen bepalen. Weelde omvat een lunchroom, een restaurant, een bar, een weelderige tuin, een grote loods en een gigantische kas. Het is een plek waar muziek, performance, kunst, eten en drinken en landbouw samenkomen.

ll PRAKTISCH ll

➳ Weelde vind je aan de Marconistraat 39, vlakbij Metrostation Marconiplein, tramhalte Het Witte Dorp, en op 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Er is voldoende mogelijkheid om in de directe omgeving van Weelde te parkeren.

➳ Tickets voor de Weelde Nacht (vanaf 22 uur) koop je hier: http://bit.ly/WNGiegling

Share this event

bottom of page