top of page

zo 12 jun

|

Rotterdam

Kledingruil The Swap Shop

Swap kleding, van volwassen tot baby- en kinderkleding!

Kledingruil The Swap Shop
Kledingruil The Swap Shop

TIJD & LOCATIE

12 jun 2022, 16:00 – 13 jun 2022, 20:00

Rotterdam, Marconistraat 39, 3029 AG Rotterdam, Netherlands

OVER HET EVENT

Swap kleding, van volwassen tot baby- en kinderkleding! 

Hoe het werkt - Je kunt ervoor kiezen om direct deel te nemen aan het event en een fysieke kaart te ontvangen, of om een ​​account aan te maken op de website van The Swapshop (www.the-swapshop.com). Op beide manieren krijg je je eerste 10 Swaps gratis. 

- Neem maximaal 5 items (kleding, schoenen en accessoires) mee naar het evenement en lever deze persoonlijk in. Voor elk item dat je inlevert, ontvang je Swaps op je account of fysieke kaart. Neem alleen items mee waarvan je denkt dat anderen ze ook tof zullen vinden. Hoe hoger de kwaliteit van de items die je inlevert, hoe meer Swaps je krijgt. 

- De prijzen van items in de rekken variëren afhankelijk van de kwaliteit en stijl. Gebruik je Swaps om korting te krijgen op andere toffe items. 1 Swap is €1,- waard en je krijgt korting op een item tot maximaal 50%. Dus als het item dat je wilt swappen bijvoorbeeld €10,- kost, kun je 5 Swaps gebruiken om €5,- te betalen.  

- Heb je nog Swaps over na het evenement? Je kunt ze gewoon houden om te gebruiken in de shops óf op andere evenementen.

Waarom kleding ruilen?

Modetrends veranderen en vernieuwen voortdurend, net als wij en onze planeet. En dit heeft een keerzijde. De mode-industrie is één van de meest vervuilende industrieën ter wereld. We worden verleid om nieuwe collecties te kopen en veel meer te consumeren dan we eigenlijk nodig hebben. Ook dragen we onze kleding te weinig en gooien we ze te snel weg. Het is tijd om de cirkel te doorbreken, te delen wat we al hebben en deel uit te maken van een duurzame levensstijl.  Door te ruilen kunnen we genieten van mode terwijl we de impact op onze planeet minimaliseren. Er komen dagelijks unieke items binnen, dus je vindt er allerlei stijlen en een constant wisselende collectie. Door te swappen kun je niet alleen op een verantwoorde manier experimenteren met nieuwe stijlen, maar ook anderen én jezelf gelukkig maken. The Swapshop komt nu naar Weelde voor een swap event op een toffe en inspirerende locatie.

Share this event

bottom of page