top of page

zo 24 nov

|

Weelde B.V.

Masterclass Fermenteren

Chef Sil Peppelenbosch werkt graag met lokale producten en verwerkt het liefst zo veel mogelijk van ieder product, van kop tot staart en van schil tot pit. Hierbij maakt hij gebruik van kooktechnieken als fermenteren, inmaken en pekelen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Masterclass Fermenteren
Masterclass Fermenteren

TIJD & LOCATIE

24 nov 2019, 16:00 – 18:00

Weelde B.V., Marconistraat 39, Rotterdam, Netherlands

OVER HET EVENT

MASTERCLASS FERMENTEREN // ZONDAG 24 NOVEMBER Chef Sil Peppelenbosch werkt graag met lokale producten en verwerkt het liefst zo veel mogelijk van ieder product, van kop tot staart en van schil tot pit. Hierbij maakt hij gebruik van kooktechnieken als fermenteren, inmaken en pekelen. Deze informatie deelt hij graag met jullie!

Leer meer over het maken van kimchi’s, kombucha, zuurkool en diverse andere producten. Daarnaast geeft hij een kijkje in keuken over de manier van koken met zijn 'De 7 Zondes' menu. De masterclass zal bestaan uit een presentatie met een welkomstdrankje en hapje, verschillende demo’s en een kort afsluitend deel waarin we zelf aan de slag gaan om wat mee naar huis kan nemen. Aansluitend de mogelijkheid om alle 7 Zondes tijdens het diner te nuttigen!

16:00 Inloop Masterclass 16:15 Start Mastercass 18:00 Einde Masterclass 18:15 Start 7 Zondes Diner

|| TICKETS || ➳ Masterclass 20 euro ➳ Masterclass + 7 Zondes diner 47,5 euro 

Share this event

bottom of page