top of page

wo 04 dec

|

Weelde B.V.

Openingsavond Weelde Tongen // December - Izakaya Kamoka

Ook de derde maand van de 'Weelde Tongen - Culinaire Maanden' trappen we af met een groots feest vol eten, drinken, muziek en vermaak. ´Weelde Tongen´ is het winterconcept van Weelde, waarbij we elke maand een hoogwaardige chef uitnodigen om volledig naar eigen inzicht een menu samen te stellen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Openingsavond Weelde Tongen // December - Izakaya Kamoka
 Openingsavond Weelde Tongen // December - Izakaya Kamoka

TIJD & LOCATIE

04 dec 2019, 18:00

Weelde B.V., Marconistraat 39, Rotterdam, Netherlands

OVER HET EVENT

OPENINGSAVOND WEELDE TONGEN DECEMBER

Ook de derde maand van de 'Weelde Tongen - Culinaire Maanden' trappen we af met een groots feest vol eten, drinken, muziek en vermaak. ´Weelde Tongen´ is het winterconcept van Weelde, waarbij we elke maand een hoogwaardige chef uitnodigen om volledig naar eigen inzicht een menu samen te stellen. In december is dat: Olmo van Duin!

Let op! Dit is een walking dinner, er zullen wel een aantal zitplekken zijn. De hapjes worden verspreid over de gehele avond geserveerd, je proeft daarom het hele menu!

➳ (Vullend) Walking Dinner (inclusief welkomsdrankje) ➳ Tickets: 20 euro ➳ Inloop: 18:00 ➳ Start: 18:30 ➳ Reserveer hier: http://bit.ly/opening-izakaya

Lees hier meer over deze culinaire maand: Weelde Tongen // December - Izakaya Kamoka

|| RESERVEREN || Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze avond. Reserveer dus snel als je verzekerd wilt zijn van een plekje! Reserveren doe je door een kaartje te kopen via Stager. Je betaalt vooraf.

➳ Reserveer hier: http://bit.ly/opening-izakaya

ll IZAKAYA KAMOKA ll Chef Olmo van Duin wil met zijn asian-fusion menu bij Weelde twee unieke eetculturen, die van Japan en van Tahiti, combineren en aan jullie meegeven. De gerechten zijn betaalbaal, perfect om te delen en worden tot laat geserveerd! Denk aan japanese golden curry, gyoza's en sake brûlée.

➳ Van woensdag tot en met zondag, tussen 16u en 22u, kun je terecht voor een bijzonder diner.

ll PRAKTISCH ll ➳ Weelde vind je aan de Marconistraat 39, vlakbij Metrostation Marconiplein, tramhalte Het Witte Dorp, en op 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Er is voldoende mogelijkheid om in de directe omgeving van Weelde te parkeren.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Weelde is een vrijstaat in Rotterdam-West waar muziek, kunst, performance & eten en drinken samenkomen.

www.weelderotterdam.nl www.instagram.com/weelderotterdam

Share this event

bottom of page