top of page

za 07 sep

|

Weelde

Weelde X High Soundsystem B2B Fela Donker 12H Set

Yesss we go way back. Van de Bootleg tot de Club Up. Van de Sugarfactory tot de Radion. Van Sisyphos Berlijn tot Off Sonar Barcelona. Van b2b gigs tot promoten en alles wat daar tussen ligt.

Registration is Closed
See other events
Weelde X High Soundsystem B2B Fela Donker 12H Set
Weelde X High Soundsystem B2B Fela Donker 12H Set

TIJD & LOCATIE

07 sep 2019, 14:00 – 08 sep 2019, 02:00

Weelde, Marconistraat 39, 3029 AG Rotterdam, Netherlands

OVER HET EVENT

Yesss we go way back. Van de Bootleg tot de Club Up. Van de Sugarfactory tot de Radion. Van Sisyphos Berlijn tot Off Sonar Barcelona. Van b2b gigs tot promoten en alles wat daar tussen ligt. Tijd om dit te vieren middels een 12 uur lange b2b sessie bij Weelde. Verwacht vanaf moment één gezelligheid, zowel op de dansvloer als in de booth.

\\// LINE-UP \\//

High Soundsystem b2b Fela Donker 12 hour set

\// WEELDE \\//

Aan de rand van de stad, diep in de havens van Rotterdam, ligt een prachtige stadsboerderij. Een plek waar alles mogelijk is; een utopische vrijstaat voor én door creatievelingen, waar de regels nog niet vastliggen en we zelf de grenzen bepalen. Weelde omvat een lunchroom, een restaurant, een bar, een weelderige tuin, een grote loods en een gigantische kas. Het is een plek waar muziek, performance, kunst, eten en drinken en landbouw samenkomen. Weelde is een plek van ongekende mogelijkheden en onbetreden paden. Een plek voor jong en oud, waar van je vroeg tot laat naar toe kunt gaan voor grootse avonturen en kleine

Share this event

bottom of page