top of page

za 28 sep

|

Weelde

Weelde's End of Summer Party w/ Taras van de Voorde 12h-set

De zomer loopt op zijn einde en daarmee is voor ons het moment aangebroken om te vieren dat we zo langzamerhand volwassen aan het worden zijn!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Weelde's End of Summer Party w/ Taras van de Voorde 12h-set
Weelde's End of Summer Party w/ Taras van de Voorde 12h-set

TIJD & LOCATIE

28 sep 2019, 14:00 – 15:00

Weelde, Marconistraat 39, Rotterdam, Netherlands

OVER HET EVENT

We zijn momenteel bezig om Weelde volledig winterproof te  maken. We blijven ook vanaf oktober zoals jullie van ons gewend zijn iedere woensdag tot en met zondag geopend voor ontbijt, lunch, diner, kunst, muziek en feest!

En met wie anders moeten we dit vieren dan met de oer-Rotterdamse veteraan Taras Van De Voorde & de Weeldebrassen op het terrein. Taras zal een set van maar liefst 12u draaien!

Dus kom met ons het einde van de zomer en het begin van nog veel meer Weelde avonturen vieren!

ll ENTREE ll

➳ Gratis!

ll LINE UP ll

➳ Taras van de Voorde 12h-set

ll WEELDE ll Aan de rand van de stad, diep in de havens van Rotterdam, ligt een prachtige stadsboerderij. Een plek waar alles mogelijk is; een utopische vrijstaat voor én door creatievelingen, waar de regels nog niet vastliggen en we zelf de grenzen bepalen. Weelde omvat een lunchroom, een restaurant, een bar, een weelderige tuin, een grote loods en een gigantische kas. Het is een plek waar muziek, performance, kunst, eten en drinken en landbouw samenkomen.

ll PRAKTISCH ll ➳ Weelde vind je aan de Marconistraat 39, vlakbij Metrostation Marconiplein, tramhalte Het Witte Dorp, en op 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Er is voldoende mogelijkheid om in de directe omgeving van Weelde te parkeren.

➳ Entree is gratis!

Share this event

bottom of page