top of page

KUMZITS POP-UP WINTER RESTAURANT

Na een geslaagde zomer dankzij het buitenloket van de Anti Anti bar waar bijzondere cocktails en een eenvoudige eetkaart werden aangeboden, maken de uitbaters Itzik Vanunu, Lieke van der Wel en Laurence van Bergeijk van hun creatieve ideeën werkelijkheid met een nieuw, gedurfd concept voor de winter.
Itzik is oprichter van Kumzits en stelde de meest bijzondere cocktails en menukaart samen met Laurence van Bergeijk.


De kaart zal bestaan uit 8 tot 9 betaalbare gerechten geïnspireerd op het Midden Oosten waarbij veel gebruik gemaakt wordt van de houtoven. In de keuze voor producten en leveranciers durven de chefs door te trekken wat zij belangrijk vinden en dat is onder andere stoppen met de massale vlees en zuivel industrie. Denk aan gepofte aardappel met kimchi en zwarte bonenmiso, groene kool in pittige tomatensaus en kokkels met harissa en rode vermouth. Gerechten die perfect passen
bij het mooie aanbod van natuurlijke wijnen.

 

Lees hier meer over het nieuwe concept van Kumzits
 

OPENINGSTIJDEN VANAF 8 OKTOBER

18:00 - 00:00

IMG_0496.jpeg
IMG_0228.jpeg
bottom of page