RESTAURANT

RESTAURANT KUMZITS

Kumzits betekent kampvuur. Letterlijk, kom en zit bij het kampvuur. Maar het staat voor meer, namelijk samenkomen. Om te eten, te dansen, te zingen en om verhalen te delen.

Dat is Kumzits! Eten delen, samenkomen, plezier maken en verhalen vertellen. Met de houtoven als middelpunt van de keuken serveren we eten zonder opsmuk: hele bloemkolen uit de oven, gebrande aubergines, pita’s gevuld met buikspek en friet met amba-mayonaise. Geïnspireerd door onze reizen naar Beirut en Tel Aviv maar zoveel mogelijk gebruik makend van lokale producten.
 

Kumzits zal een snel wisselend menu hanteren maar er zullen altijd gevulde pita’s en hele groenten uit de houtoven op de menukaart staan. Daarnaast zullen er meerdere huisgemaakte limonades en cocktails op de kaart staan zoals een frambozen-jasmijn siroop of een rabarber-pandanblad cocktail.

 

Dus pak een stoel, kom zitten, en geniet van het mooie eten, fijne drank en vier de zomer op een plek alsof je op vakantie bent! Van 1 juni tot en met 30 september 2020 zal restaurant Kumzits onderdeel zijn van Weelde.

TIJDEN & MENU

Openingstijden zijn van woensdag t/m zondag, 17.00 - 23.00. Het menu volgt!

RESERVEREN

Reserveer je plekje aan de rechterkant van deze pagina als je zeker wilt zijn van een plek in ons restaurant. Inloop is ook mogelijk.

 

GROEPEN

Ook groepen kunnen bij ons terecht, uiteraard op gepaste afstand. Van woensdag t/m zondag kun je bij ons reserveren via info@kumzitsrotterdam.nl. Mocht je liever een privé ruimte willen huren, mail dan naar event@weelderotterdam.nl.

Volg Kumzits ook op Instagram.

WAAR WEELDE IS, IS  EEN WEG

Marconistraat 39

3029 AG Rotterdam

WEELDE OPENINGSTIJDEN

wo — do: 10.00 - 23:00

vrij — za: 10:00 - 02:00

zo:            10:00 - 23:00

WEELDE JE MEER?

  • Facebook
  • Instagram

NIEUWSBRIEF

WEELDE_RGB_logo_wit_300.png