WAAR WEELDE IS, IS  EEN WEG

Marconistraat 39

3029 AG Rotterdam

WEELDE OPENINGSTIJDEN

wo — do: 10.00 - 23:00

vrij — za: 10:00 - tot laat

zo:            10:00 - 23:00

WEELDE JE MEER?

  • Facebook
  • Instagram

NIEUWSBRIEF

RESTAURANT

Het restaurant van Weelde is vindt je in onze grote industriële loods. In ons restaurant is alles net als heel Weede continu in verandering en zijn er steeds nieuwe paden te bewandelen. Het interieur en het menu laten zich inspireren door de maandelijks wisselende chef.

WEELDE TONGEN

De wintermaanden, van oktober t/m maart, staan in het teken van ons concept  'Weelde Tongen´. Iedere maand nodigen we een andere chef van topniveau uit om zijn visie bij ons uit te komen dragen.

 

MAART // EETSCHILDERIJEN

Marnix Lange is de Weelde Tongen-chef van maart en hij gaat iets heel bijzonders doen. Hij gaat namelijk eetbare schilderijen maken. En dat bedoelen we letterlijk. Chef Marnix Lange maakt de mooiste kunstwerken direct live aan tafel. Geniet samen van je kunstwerk met een goed glas wijn erbij!

Marnix Lange gelooft dat eten met de seizoenen & de lokale natuur belangrijk zijn voor een duurzame toekomst. Daarom oogst hij de biologische producten die hij voor zijn schilderijen gebruikt direct uit de natuur!

INFO & MENU

Openingstijden zijn van woensdag t/m zondag, 17.00 - 23.00

Klik hier om naar het actuele menu te gaan. Het menu is 39,50 euro en bevat een amuse, soep, eetschilderij en een dessert. 

RESERVEREN

Laat ons weten voor welke datum je wilt reserveren, welk tijdstip je voorkeur heeft en met hoeveel personen je komt. Voor reserveringen op de dag zelf bel je ons! 

Mail: reserveren@weelderotterdam.nl

Telefoon: 06 22 72 37 50
 

GROEPEN

Ook groepen kunnen bij ons terecht – woe t/m zon tot 20 personen. In overleg is er een aparte ruimte voor grotere gezelschappen mogelijk. Voor groepen boven de 50 graag e-mailen naar: event@weelderotterdam.nl

WEELDE_RGB_logo_wit_300.png