Weelde jij niet meer thuiswerken? Wij hebben voor jullie een oplossing en hebben onze ruimtes omgetoverd tot een flexwerkplek! Het is de afgelopen weken erg stil geweest bij ons maar wij hebben in de tussentijd hard gewerkt om toch nog iets voor jullie te kunnen betekenen gedurende deze tijd.

Voor €10 (betalen op locatie/pin only) kun je een volledige dag lang bij Weelde Werken. Reserveren via Seats2Meet is niet verplicht en gratis, maar wel verstandig om verzekerd te zijn van een plekje. Onze inspirerende omgeving biedt momenteel plek aan 25 personen. Je hebt dan van 9:00 tot 18:00 de beschikking over een werkplek met voldoende stroompunten en wifi op minimaal 1,5 meter van iemand anders. Daarnaast kan je de gehele dag gratis koffie, thee, limonade en water pakken bij ons buffet in de hal. Gezien de huidige maatregelen is voorlopig niet mogelijk om lunch aan te bieden. Als oplossing bieden wij snackpakketjes die worden verkocht. 

 

Praktische info over de flexwerkplekken kan je vinden op onze Instagram highlight “Weelde Werken” en reserveer via de link in onze bio een plek bij ons.

WEELDE WERKEN