Restaurant

Bar Tutto is het restaurant van Weelde.
 

​Een stukje Italië bij Weelde. Elke donderdag t/m zondag geopend vanaf 16:00 voor borrel & diner. Gevestigd in de loods naast de kas op het terrein van Weelde aan de voorkant met het zonovergoten terras. Strijk neer buiten in de zon of binnen in de loods en blijf zo lang hangen als je wil. 

 

Houd onze Instagram in de gaten voor updates en hopelijk tot snel in onze restobar. Check de Website van Weelde om meer te weten over wat er te doen is op het terrein.

 

MENU

Een kleine kaart die regelmatig wisselt, meegaat met de seizoenen en daarnaast altijd verschillende specials op de borden. Van snacks en pizza's tot kleine gerechten die allemaal goed zijn om te delen. Gemaakt van lokale producten gecombineerde met producten uit het rijke Italië. Om het compleet te maken heeft ook de drankkaart veel Italiaanse invloeden met heerlijke wijnen, prosecco, verschillende biertjes en verfrissende spritzen

Klik hier voor het gehele menu

PROGRAMMA

22 september: Ingrediente Speciale - Artisjok

6 oktober: Cinema Tutto

20 oktober: Ingrediente Speciale - Paddenstoelen

3 november: Cinema Tutto 

17 november: Ingrediente Speciale - Truffel

1 december: Cinema Tutto

15 december: Ingrediente Speciale - N.T.B.

Elke zondag Italian dinner.
 

CINEMA TUTTO

Lekker eten en een goede film, we maken het je deze avond fijn comfortabel! Tijdens Cinema Tutto, elke eerste donderdag van de maand, kijk je naar een Italiaanse klassieker. Tijdens de film worden er (natuurlijk heel zachtjes) lekkere gerechten opgediend die zo uit de film lijken te komen. 
 

INGREDIENTE SPECIALE

Tijdens deze thema-avonden, elke derde donderdag van de maand, eet je een drie gangen diner gebaseerd op een speciaal ingrediënt. De soort gang die je krijgt kan wisselen, maar het zullen er altijd 3 zijn. Soms enkel hartig, soms krijg je ook een dessert.

 

Een avond Cinema Tutto of Ingrediente Speciale is €35 p.p. (excl. drank).

ITALIAN DINNER

Elke zondag kan je heerlijk dineren aan een lange tafel en lekker lang blijven zitten zoals je gewend bent bij vrienden en familie. Je krijgt het speciale driegangen chef's menu voorgeschoteld voor maar €25. 

RESERVEREN

Reserveren kan voor donderdag t/m zondag tussen 16:00 en 22:00. Wil je komen met een groep vanaf 12 personen? Stuur dan een e-mail naar restaurant@weelderotterdam.nl 

OPENINGSTIJDEN

Do - za  16:00-00:00

Zondag 16:00-22:00 

BAR TUTTO

s6alvm0cscjr02qqk20220927141808.jfif