top of page

BAR TUTTO

Bar Tutto, het restaurant van Weelde.
​Een stukje Italië, maar dan in Rotterdam-West.

 

Bar Tutto is gevestigd in de loods naast de kas op het terrein van Weelde, met aan de voorkant een zonovergoten terras. Het terras heeft de langste avondzon van heel Rotterdam, waardoor je lekker lang buiten kan zitten. Bij Bar Tutto kun je terecht voor traditionele pizza, maar ook voor écht authentiek Italiaans eten, bereid door onze Italiaanse chef Mario. 

Twee keer per maand zijn er ook speciale avonden bij Bar Tutto. Op de eerste donderdag van de maand kijk je tijdens Cinema Tutto naar een Italiaanse klassieker, terwijl er (heel zachtjes natuurlijk) allerlei lekkere gerechten worden geserveerd.  Op elke derde donderdag van de maand geniet je van Ingrediente Speciale: een driegangen diner waarbij alle gangen gebaseerd zijn op een speciaal ingrediënt.

Bar Tutto is elke donderdag t/m zaterdag open vanaf 17.00 voor een borrel & diner. Houd de Instagram in de gaten voor updates en hopelijk tot snel.

Bar Tutto heeft een kleine kaart die regelmatig wisselt en meegaat met de seizoenen. Daarnaast zijn er altijd verschillende specials. Van snacks en pizza's tot kleine gerechten die perfect zijn om te delen: alles is gemaakt van lokale producten gecombineerde met producten uit het rijke Italië. Om het compleet te maken heeft ook de drankkaart veel Italiaanse invloeden met heerlijke wijnen, prosecco, verschillende biertjes en verfrissende spritzen

EVENTS

 • INGREDIENTE SPECIALE
  do 15 dec.
  Rotterdam
  15 dec. 2022 18:00
  Rotterdam, Marconistraat 39, 3029 AG Rotterdam, Netherlands
  Tijdens deze thema-avonden, elke derde donderdag van de maand, eet je een drie gangen diner gebaseerd op een speciaal ingrediënt. De soort gang die je krijgt kan wisselen, maar het zullen er altijd 3 zijn. Soms enkel hartig, soms krijg je ook een dessert.
 • CINEMA TUTTO
  do 01 dec.
  Rotterdam
  01 dec. 2022 19:00
  Rotterdam, Marconistraat 39, 3029 AG Rotterdam, Netherlands
  Lekker eten en een goede film, we maken het je deze avond fijn comfortabel! Tijdens Cinema Tutto, elke eerste donderdag van de maand, kijk je naar een Italiaanse klassieker. Tijdens de film worden er (natuurlijk heel zachtjes) lekkere gerechten opgediend die zo uit de film lijken te komen. 

INFO

Reserveren kan voor donderdag t/m zaterdag tussen 17:00 en 22:00. Wil je komen met een groep vanaf 12 personen? Stuur dan een e-mail naar restaurant@weelderotterdam.nl 

 

OPENINGSTIJDEN

Do - za | vanaf 17:00

bottom of page