top of page

wo 16 okt

|

Weelde B.V.

Weelde Tongen - Culinaire Maanden // Marnix Benschop

Voor de eerste Weelde Tongen hebben we niemand minder dan Marnix Benschop bereid gevonden om een speciaal menu samen te stellen. Een maand lang zal hij onze bezoekers verblijden met zijn gerechten!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Weelde Tongen - Culinaire Maanden // Marnix Benschop
Weelde Tongen - Culinaire Maanden // Marnix Benschop

TIJD & LOCATIE

16 okt 2019, 19:00 – 31 okt 2019, 00:00

Weelde B.V., Marconistraat 39, Rotterdam, Netherlands

OVER HET EVENT

Van oktober tot en met maart organiseert Weelde de ´Weelde Tongen - Culinaire Maanden´. Tijdens deze maanden nodigen we iedere maand een Weelde-waardige chef uit om zijn kunsten in ons restaurant te komen vertonen.

Voor de eerste Weelde Tongen hebben we niemand minder dan Marnix Benschop bereid gevonden om een speciaal menu samen te stellen. Een maand lang zal hij onze bezoekers verblijden met zijn gerechten!

➳ Reserveer nu! Laat ons weten voor welke datum je wilt reserveren, welk tijdstip je voorkeur heeft en met hoeveel personen je komt: reserveren@weelderotterdam.nl

Weekoverzicht: ➳ Woe: fixed 3-gangendiner voor 25 euro (eerste 5 reserveringen gratis welkomstdrankje!) ➳ Don: a la carte ➳ Vrij: a la carte (+ gratis welkomstamuse!) ➳ Zat: a la carte ➳ Zon: a la carte

|| MARNIX BENSCHOP ||

Marnix Benschop heeft een niet mis te verstaan rijtje klinkende namen op zijn c.v. staan. Zo kookte hij eerder al bij Dumbo Restaurant, Biergarten Rotterdam, The Suicide Club en Ayla. Ook stond hij als stagiair in de keukens van sterrenrestaurants als Noma in Kopenhagen en The Fat Duck Restaurant in Bray.

Voor Weelde zal Marnix een menu samenstellen dat bereid zal worden met duurzame en biologische producten. Het overgrote deel van zijn gerechten zal veganistisch zijn. Kom je laten verassen door de kunsten van Marnix Benschop en reserveer nu!

|| WEELDE TONGEN ||

Tijdens de Weelde Tongen zal er ook randprogrammering zijn die thematisch bepaald wordt aan de hand van de stijl van de chef van die maand. Dit kunnen concerten, lezingen, workshops, proefavonden of feestavonden zijn.

In de loop van de tijd zullen we ook de chefs voor de andere maanden bekendmaken. Hou dit event en onze website en socials in de gaten om op de hoogte te blijven van wat er allemaal staat te gebeuren.

|| WEELDE ||

Aan de rand van de stad, diep in de havens van Rotterdam, ligt een prachtige stadsboerderij. Een plek waar alles mogelijk is; een utopische vrijstaat voor én door creatievelingen, waar de regels nog niet vastliggen en we zelf de grenzen bepalen. Weelde omvat een lunchroom, een restaurant, een bar, een weelderige tuin, een grote loods en een gigantische kas. Het is een plek waar muziek, performance, kunst, eten en drinken en landbouw samenkomen.

ll PRAKTISCH ll ➳ Weelde vind je aan de Marconistraat 39, vlakbij Metrostation Marconiplein, tramhalte Het Witte Dorp, en op 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Er is voldoende mogelijkheid om in de directe omgeving van Weelde te parkeren.

➳ Van woensdag tot en met zondag, tussen 16u en 22u, kun je terecht voor een bijzonder diner.

➳ Reserveer: Laat ons weten voor welke datum je wilt reserveren, welk tijdstip je voorkeur heeft en met hoeveel personen je komt: reserveren@weelderotterdam.nl

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Weelde is een vrijstaat in Rotterdam-West waar muziek, kunst, performance & eten en drinken samenkomen.

www.weelderotterdam.nl www.instagram.com/weelderotterdam

Share this event

bottom of page