top of page
weeldefeesten.jpg

gradient 6.jpg

Verzameling van ongeremde levensgenieters & een stoet van vrije geesten. Wees hier wie je wil zijn - verder staat niets vast.
 

Waar we landen, wordt het kleine geëerd maar iets groots waargemaakt.  We vestigen ons daar waar ruimte is om een zinnenprikkelende (alternatieve) wereld te creëren, vol muziek, kunst en goed eten. Of ook wel: een samensmelting van alle vormen van expressie, passie en buitengewoon vermaak. Beleef, proef en dans met zowel oude vrienden als nieuwe knappe gezichten. Leef je uit of laad je op: aan jou wat nodig is.

Weelde zielen,
talloze gedachtes
en ontelbare indrukken
.

WEELDE
 

TICKETS

 * OPENINGSTIJDEN WEELDE *
donderdag 16:00 - 01:00
vrijdag & zaterdag 10:00 - 02:00
zondag 10:00 - 00:00

Aankomende evenementen

wat is weelde?

Vandaag vind je de fysieke wereld van Weelde in Rotterdam. Net buiten het stadscentrum betreed je onze groene oase: een gebied van 2 hectare in de havengebieden van M4H. 

Een club, een weelderige tuin met cocktailbars, foodstands, een pizzabar (Bar Tutto), een stadsstrand, skatepool, ontbijt- en lunch kantine. Op dit terrein kun je terecht voor een verrukkelijke lunch, urenlang borrelen met goede natuurwijnen, spraakmakende cocktails en verse houtoven pizza’s. Vind een chillplek in de zon. Begint een knaldrang te kriebelen? Volg dan de trillingen en golven die vanuit de Zandbar komen.

 

Je kwam eigenlijk voor een snelle hap en een drankje, maar andere Weeldebrassen zorgen ervoor dat de telefoon al een tijdje niet meer uit je zak is gekomen. Misschien eindigen we dansend in de menigte en zien we samen de zon weer op komen… Misschien komt er een dag dat je besluit niet meer naar huis te gaan.

 

Check ons programma voor live-muziek, tentoonstellingen, exposities, filmvoorstellingen, proeverijen, skatewedstrijden etc.

MapA1 kleiner.png
IMG_5224.jpg
IMG_5245.jpg
bottom of page