WAAR WEELDE IS, IS  EEN WEG

Marconistraat 39

3029 AG Rotterdam

WEELDE OPENINGSTIJDEN

wo — do: 10.00 - 23:00

vrij — za: 10:00 - tot laat

zo:            10:00 - 23:00

WEELDE JE MEER?

  • Facebook
  • Instagram

NIEUWSBRIEF

|| Update ||

Omdat we de gezondheid van onze bezoekers voor ons het belangrijkst is voelen we ons toch genoodzaakt Weelde tot nader order volledig gesloten te houden, ondanks de nadelige gevolgen die we hierdoor ondervinden.

Achter de schermen zijn we echter keihard bezig om events te verzetten en nieuwe activiteiten en acties te verzinnen die wel doorgang kunnen vinden.

Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met een Weelde merchandise-lijn en worden er nog andere mooie plannen uitgerold. Hou onze website en socials dus vooral in de gaten.

We komen terug, en Weelder dan ooit!

- Namens het hele Weelde-team -

Diep in de rafelranden van Rotterdam West is een stuk land verovert. Op een prachtig landgoed van bijna twee hectare ontstond een plek van ongekende mogelijkheden. 

Weelde omvat een kantine voor ontbijt en lunch, een restaurant, een bar, een weelderige tuin, en talloze ruimtes waar elk soort evenement een plek kan vinden.

 

Hier komen vele partijen samen die zich door het land hebben laten inspireren en met elkaar iets moois neerzetten. Dat is Weelde.

 

Van ´s morgens vroeg tot ´s avonds laat kun je langskomen voor grootse avonturen en kleine geneugten, of je nu alleen, met je vrienden, je familie, of je hele bedrijf wilt komen.

WEELDE IS MEER DAN IN WOORDEN TE OMSCHRIJVEN

WEELDE_RGB_logo_wit_300.png